SV | EN

Kundvagnen är tom 

TENNISARMBAND MED DIAMANTER

Tennisarmband me diamanter är en elegant form av smycken som har länge varit eftertraktade av kvinnor över hela världen. De är tillverkade med riktigt diamanter och kan vara plattade eller tredimensionella. De kan också vara i guld eller platina och kommer i en mängd stilar. Tennisarmband är ett utmärkt sätt att fira speciella händelser som bröllop och födelsedagar och är också en bra investering eftersom diamanter är en värdefull tillgång.

Sortera:
Dölj filter Filtrera:
Hämta fler

VAD ÄR ETT TENNISARMBAND MED DIAMANTER?

Ett tennisarmband med diamanter är precis vad det låter som - ett armband som är utformat speciellt för att kunna användas av den aktiva bäraren och som är gjort av högkvalitativt material, vanligtvis guld eller platina, smyckat med riktigt diamanter. Dessa armband är oftast gjorda av flera länkar som är infattade med en eller flera diamanter.

Läs mer om tennisarmband

EXKLUSIVA TENNISARMBAND MED DIAMANTER

Tennis är en sport som lockar många människor världen över, och det är inte svårt att förstå varför. Det är en sport som kräver både fysisk och mental styrka, och som är lika rolig att spela som att titta på. För många är tennis också en livsstil, och det är därför inte konstigt att det finns en rad olika produkter som är speciellt utformade för tennisentusiaster. Ett av de mest exklusiva och lyxiga av dessa produkter är tennisarmband med diamanter.

VARFÖR VÄLJA ETT TENNISARMBAND MED DIAMANTER?

Ett tennisarmband med diamanter är inte bara en accessoar, det är också en symbol för lyx och exklusivitet. Dessa armband är gjorda av högkvalitativt material och är smyckade med riktigt diamanter, vilket gör dem till ett utmärkt val för dem som vill visa upp sitt intresse för juveler och smak för det finare i livet. Dessutom är ett tennisarmband med diamanter också ett utmärkt val för de som vill visa upp sin kärlek.

VAD SKILJER ETT TENNISARMBAND MED DIAMANTER FRÅN VANLIGA ARMBAND?

Det som skiljer ett tennisarmband med diamanter från vanliga armband är att det är utformat för att vara lite nättare och att det är gjort av högkvalitativt material och är smyckade med riktiga diamanter. Vanliga armband kan vara gjorda av en mängd olika material, såsom läder, metall, trä eller pärlor, och är kanske inte alltid 
vara lika exklusiva som ett tennisarmband med diamanter.

HISTORIEN BAKOM TENNISARMBANDET

Chris Everts är en legendarisk tennisspelare från Belgien som vann många Grand Slam-titlar under sin karriär. Men det är inte bara hennes talang på tennisbanan som gjort henne berömd. Under en match i US-Open 1987 tappade hon sitt diamantarmband på banan. Det blev en paus i matchen då hon letade efter sitt diamantarmband. Efter matchen frågade de henne vad som hände då hon svarade "jag tappade mitt tennisarmband". Efter händelsen blev det populärt bland många att bära så kallade tennisarmband med diamanter. Det blev ett trendig accessoar och det nya begreppet "tennisarmband" blev mycket vanligt. Än idag kan man se många med tennisarmband men det är få som vet att det är ett minne från Chris Everts och hennes karriär.