SV | EN

Kundvagnen är tom 

STORLEKS GUIDE

Klicka här för att ändra text

RINGAR

ATT VÄLJA EN RING GENOM ATT MÄTA DITT FINGER

Mät dittfinger på kvällen närfingret är rumstempererat. Mät inte ditt finger när det är extra varmt eller kallt. Kom ihåg att händerna skiljer sig åt i storlek; en ring som bärs på ett av vänsterhandensfingrar kommer inte att sitta perfekt på sammafinger på högerhanden. Försäkra dig om att den storlek ni valt lämnar utrymme för ringen att enkelt glida överfingrets hela längd samt beakta storlek på knogen. Du kan använda ett måttband för att mäta ditt finger. Mätfingrets omkrets i mm. Detta mått motsvarar storleken på ringen.Om du tvekar mellan två storlekar, välj den större storleken. Observera att ringens stil också kommer att inverka på valet av storlek: en stor ring ska bäras lösare än en mindre modell, en bred ring sitter år mer än en smal. Vid användande av sk. stacking rings dvs flera smala ringar bredvid så krävs ett lösare mått.

ladda ner och skriv ut storleksguiden

 

ARMBAND

VÄLJ EN ARMBANDS STORLEK GENOM ATT MÄTA ETT ANNAT ARMBAND

Hitta ett armband som passar dig rätt. Lägg ner den platt. Mät med en linjallängden från spännets topp till änden av armbandet. Anteckna måttet. Beställ ditt Cartier-armband ien storlek så nära dettamått som möjligt.
 

VÄLJ EN ARMBANDS STORLEK GENOM ATT MÄTA DIN HANDLED

Hitta ett armband som passar dig rätt. Lägg ner den platt. Mät med en linjal längden frånspännetstopp till änden av armbandet. Anteckna måttet. Beställ ditt armband i en storlek sånära dettamått som möjligt.Olika sätt att mäta din handled på:Använd ett måttband. Linda måttbandet runt handleden som du planerar att bära dittarmband på.Anteckna numret vid den punkt där tejpen möter 0:an. Lägg till 1,5 cm för att armbandetska sitta bekvämt. Du kan sedan lägga till eller subtrahera 1 centimeter beroende på om du föredraren lös,exakt eller tight passform. Ladda ner och skriv ut Orrling Wrist Sizer. Innan du skriver ut, setill attalternativet ”Sid skalning" är inställt på "noll" i dialogrutan. Orrling Wrist Sizer måste skrivasut på A4-papper i full storlek. Följ instruktionerna och notera din handledsstorlek.

ladda ner och skriv ut linjalen
 

Utskriftsalternativ

För att få bästa resultat måste du gå till "utskriftsalternativ" innan du skriver ut och se till att alternativet ”sid skalning" i utskrifts dialogrutan är inställt på "noll". Orrling Wrist Sizer måste skrivas ut på en sida i full storlek (A4). För att kontrollera att wrist sizer har skrivits utkorrekt, använd en linjal för att mäta provet i pdf. Den ska mäta exakt 40 mm.
 

Manual för att använda Orrling Jewellery armbands mått

•Klipp ut papperet Wrist Sizer och följ instruktionerna nedan.

•Se till att siffrorna är på utsidan av papperets Wrist Sizer och för in den spetsiga ändengenomskåran du har klippt i den andra änden som anges [klipp här]. Placera handen genomWrist Sizeroch dra i den spetsiga änden tills den sitter bekvämt på handleden.

•Siffran som ligger i linje med kanten på slitsen är din handledsstorlek.

•Du kan också använda ett måttband; eller om du inte har ett, använd en liten bit bandeller rep.Linda den runt handleden och mät längden med en linjal.Observera att handledsmåttet endast är en vägledande guide och kanske därför inte ärett exakt mått.
 

HALSBAND

FÖR ATT VÄLJA ETT HALSBAND

Använd Orrling-Jewellery måttmall för halsband för att fastställa rätt storlek på ditthalsband. Storleken beror på halsbandets modell och den passform du föredrar.