SV | EN

Kundvagnen är tom 

FÖRLOVNINGSRINGAR DAM

Förlovningsringen är det viktigaste smycket du någonsin kommer att äga, och det är därför du vill göra allt rätt när det kommer till valet av din förlovningsringsring. Från vem som ska välja ringen till hur mycket du ska spendera, det finns ingen brist på viktiga detaljer runt förlovningsringen att tänka på.

Sortera:
Dölj filter Filtrera:
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Hämta fler
Läs mer om förlovningsringar för damer

KAN JAG HJÄLPA MIN PARTNER ATT VÄLJA FÖRLOVNINGSRING?

Definitivt. Faktum är att 62 procent av paren köper förlovningsringar tillsammans. Om du inte känner dig bekväm med att göra det, se till att kommunicera dina känslor och tankar till din partner. Säg bara till att du inte vill göra en gemensam shoppingtur för att du tycker att det är mer romantiskt att bli överraskad. Visa din mamma förälder, din syster och/eller din BFF några foton av ringar du gillar och be dem dela med sig av vägledningen.

KAN MIN SYSTER HJÄLPA MIN PARTNER ATT VÄLJA FÖRLOVNINGSRINGEN?

Absolut! Om någon ska hjälpa till med valet av förlovningsringar så ska det vara någon som kan din stil som ska vara vid sin sida och stötta och styra mot de ringar du älskar och bort från de ringar du inte gillar. Var gärna så specifik och tydlig som man man i vissa fall bara kan vara med sin syster. Om du är besatt av smaragd slipade diamanter infattade i en perfekt ringstapel, berätta detta för henne eller om du har spenderat varje lunchrast att shoppa ringar online, dela länkar till alla dina favoriter. Om du hellre vill ha en större diamant med några ev innesluttningar än en mindre diamant som är lupp ren, dela den information till henne. Med din syster inblandad kommer din partner att få ett bollplank, du får en ring som du kommer att älska och hon kommer att ha äran att vara en del av ett av de största ögonblicken i ditt liv.

HUR MYCKET KAN MAN SPENDERA PÅ EN FÖRLOVNINGSRING FÖR DAMER?

Svaret beror så klart helt på din framtida makes och er gemensamma ekonomiska situation. Det finns en allmänt hållen uppfattning att maken bör betala ut ungefär tre månader av sin lön, men detta är faktiskt en missuppfattning - din partner ska spendera vad de känner sig bekväma med. Låt din blivande man ta del av din inställning i en avslappnad konversation. Berätta vad du anser vara rimligt och önskvärt och vad förlovningsringen för lov att kosta.

VAD HÄNDER OM MIN PARTNER INTE KÄNNER TILL MIN RINGSTORLEK?

Om du inte redan vet din exakta storlek, kolla in vår omfattande ring storleksguide för en exakt mätning. Du kan även beställa hem ett ringmått från oss, maila contact@orrlingjewellery.com bifoga den adress dit du vill ha försändelsen, vi skickar inom 48 timmar med en retursedel som ni enkelt klistrar på samma paket för retur. Vi bifogar ett formulär som ni enkelt kan fylla i er förlovningsring storlek på. Du kan också få din ringstorlek professionellt mätt hos en juvelerare och låta din mamma/förälder eller syster vidarebefordra informationen till din partner om förslaget är hemligt. Eller, om du äger en ring som du ofta bär på ditt vänstra ringfinger, lämna den på ett tydligt sätt för din partner att låna med och ta till en juvelerare för storleksjämförelse.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM FÖRLOVNINGSRINGAR FÖR DAMER

HUR VÄLJER JAG RÄTT FÖRLOVNINGSRING?

Vilken typ av förlovningsring ska man välja? Den frågan är väldigt vanlig. Vår kollektion består av allt ifrån klassiska solitär ringar till mer avancerade halo eller så kallade kluster ringar. Vi har även en linje med ett formspråk som är mer avantgarde. För att hitta rätt bland alternativen så hjälper vi mer än gärna till och det går bra att boka en tid för konsultation på. ( contact@orrlingjewellery.com)

VILKEN DIAMANT ÄR VANLIGAST TILL EN FÖRLOVNINGSRING FÖR DAMER?

Briljantslipade Runda diamanter är den vanligaste formen på diamanter och det beror på att den är speciellt framtagen för att uppnå maximal lyster. Det är den slipning idag som återger ljuset bäst genom de proportioner briljant slipningen består av. För att lära dig mer om diamanter så rekommendera vi att ni läser igenom GIA diamantguide. https://4cs.gia.edu/en-us/diamond-buying-guide/

HUR VÄLJER JAG EN PERFEKT DIAMANT TILL MIN PARTNER?

Letar du efter en gnistrande diamant? Att välja en diamant börjar med att förstå de unika egenskaperna hos varje sten. Diamanter är graderade utifrån 4Cs - slipning, färg, klarhet och carat vikt. Diamanternas 4C påverkar stenens skönhet och värde. Läs mer om var och en av diamantens 4C i GIA diamantguide. Det finns så många olika val att göra när det kommer till att välja förlovningsringar. Många längtar efter att få bära en diamantring på sitt finger, men det kan vara svårt att välja rätt diamant. Att köpa diamanter är en stor affär och det är därför extra viktigt att vara säker på att det blir rätt diamant som passar både er stil och budget. Vi erbjuder kvalitets garanti på diamanter och till alla diamanter över 0.30 ct medföljer ell certifikat. Vi hjälper dig mer än gärna att navigera bland tusentals diamanter vi har tillgång till i vårt lager, boka en tid för konsultation på. ( contact@orrlingjewellery.com) Våra experter har handplockat diamanter efter kriterier som färg, klarhet, och slipning, med ambitionen är att du som kund ska kunna göra ett så bra köp som möjligt. Det enda du behöver bestämma är vilken storlek på diamanten och vad den får kosta.