SV | EN

Kundvagnen är tom 

DIAMANTÖRHÄNGEN VITGULD

Örhängen har varit populära i mer än 7000 år och har sitt ursprung i det antika Asien. Egyptierna bar örhängen för att påvisa status. Men i antikens Rom bars örhängen endast av slavar och i antikens Grekland av prostituerade.Välkommen till vår värld och tolkning av örhänget som accessoar. 

Sortera:
Dölj filter Filtrera:
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Finns i olika varianter
Hämta fler

DIAMANTÖRHÄNGEN I VITGULD

Idag känns ingen klädstil komplett utan skinande diamanter och diamantörhängen i vitguld gör att en klädstil bara blir ännu mer exklusiv. Både kvinnor och män använder diamantörhängen i vitguld, oftast när man ska vara lite extra fin och klä upp sig. Två av de mest populära stilarna för diamantörhängen i vitguld var girandole och pendeloque, båda en slags hängande draperad typ av örhänge. Kvinnor bar dem i par, eller som ett set om hon hade råd. Män har oftast diamantörhängen i vitguld på ett specifikt öra. Girandolen är som en ljuskrona med en enda toppstation som förgrenade sig för att stödja tre droppar. Pendeloque hade en toppstation som höll ett enda långt fall (som en pendel). När frisyrer växter i höjden blir dimantörhängen i vitguld traditionellt längre och tyngre för att ge ett kraftigare intryck.  

Läs mer om diamantörhängen i vitguld

VAD ÄR VITGULD OCH PASSAR DET I DIAMANTÖRHÄNGEN?

Vitt guld är inte en metall i sig. Det är en legering av guld. Det betyder att den består av rent gult guld, i kombination med andra metaller som palladium, platina och silver. Legerade metaller används i vitt guld av två skäl. För det första används de för att ge den "vit" färg. För det andra ger legeringsmetallerna en kvalitet som är bättre anpassad till att tillverka smycken av. Diamantörhängen i vitguld fungerar speciellt bra då metallen är enkel att forma efter behov.

DIAMANTÖRHÄNGEN I VITGULD FÖR KILLAR

Diamantörhängen i vitguld för killar är inte längre för de som vill utmana könsnormer, utan en del av en starkt växande trend. Många män börjar bära fler smycken för att uttrycka sin unika stil och personlighet. Diamantörhängen i vitguld är en av de mest populära typerna av örhängen för män och oavsett stil så kommer det säkert att finnas ett par som passar dig bra.

DIAMANTÖRGÄNGEN I VITGULD FÖR MÄN MOT DEN TRADITIONELLA KVINNLIGA STILEN

Detta är en fråga som alltid ställs när män vill skaffa örhängen. Diamantörhängen i vitguld är unisex och passar både män och kvinnor. De största skillnaderna är färg och storlek. Manliga diamanter är ofta större än de för kvinnor.

HUR MAN BÄR DIAMANTÖRHÄNGEN I VITGULD MED STUDS?

Detta är en fråga om diamantörhängen i vitguld som är ytterst personlig då smak och stil varierar från person till person. Om du är osäker på hur du bär ett diamantörhänge i vitguld med studs rekommenderar vi ett solitärt diamantörhänge. Solitär Studs betyder helt enkelt en enda diamant. Den levereras utan sidodiamanter såsom halo eller någon annan utsmyckning. Om du gillar tanken på en diskret stil, är ett enda diamantörhänge i vitguld förmodligen något för dig. Enkla örhängen för män är populära, men diamantörhängen i vitguld som par är en ökad trend inom smycken. Det ger en modern känsla men stilmässigt handlar det först och främst om personlig smak.

VARFÖR SKA MAN VÄLJA DIAMANTÖRHÄNGEN I VITGULD?

Det är det perfekta valet för dem som föredrar ett vitt, silvrigt utseende framför gult guld. Dess neutrala färg och hållbarhet gör den till den perfekta miljön för alla ädelstenar som diamanter. Det ser vackert och klassiskt ut, passar alla kläder och evenemang, alltså du behöver inte forma din stil efter örhänget utan det passar till det nästan allt.

DIAMANTÖRHÄNGEN I VITGULDS HISTORIA

Örhängen och diamantörhängen i vitguld har som sagt varit populära väldigt länge och har sitt ursprung i det antika Asien. Ädelstenar och metaller har använts för att pryda människokroppen sedan mänsklighetens gryning. Forntida folk, både män och kvinnor, över hela världen hittade sätt att dekorera sig från topp till tå. De draperade kedjor av ädelmetall runt halsen, bar cirklar av ädelstenar på handleder och vrister, satte ringar av guld och silver på fingrarna och hängde dekorativa juveler från öronen. Dessa dekorativa markörer kan ha varit symboler för en persons religion, civilstånd, rang, status eller rikedom.